Produktnyhet 2023

Produktnyhet 2023

Norsk Kvalitet

Rustfrie Bergh AS, Norges ledende produsent av høykvalitetsprodukter i rustfritt stål, har gleden av å introdusere vår nyutviklede vinskap serie.

Produktserien inneholder tre unike modeller som er utviklet med fokus på kvalitet, brukervennlighet og innovativ design.

Modeller

RBVI-4plan og RBVI-5plan Kjølte Vinskap i Rustfritt Stål og Glass

Våre RBVI-serier er utstyrt med to temperatursoner, og hver sone har to til tre hyller som gir deg muligheten til å oppbevare din vin med forskjellige temperatur krav.

RBVKS Kjølt Veggskap i Rustfritt Stål og Glass

RBVKS er et praktisk og plassbesparende kjølt veggskap som tilbyr tre plan og to glasshyller for en effektiv oppbevaring av vin. Skyvedører og sidevanger i isolerglass gir god isolasjon og eksponering.

RBKHS Kjølt Høyskap i Rustfritt Stål og Glass

RBKHS er et kjølt høyskap designet for maksimal brukervennlighet og fleksibilitet. Med dette skapet kan du tilpasse innredningen for å imøtekomme ulike flaskestørrelser og arrangementer.

Felles

Hver modell har avbalanser lufttilførsel som sikrer jevn temperatur, og vårt service vennlige kjøleanlegg gir deg som kunde en ekstra trygghet.

I tillegg har alle skapene god belysning. Vinskapene kan lakkeres i valgfri farge og tilpasses din personlige stil eller interiør.

Salg og Produktinformasjon

For en mer detaljert oversikt over hver modell, inkludert temperaturområder, se vår produktkatalog.

Ved spørsmål eller bestillinger, vennligst kontakt våre selgere på storkjøkken!